Top

PLANKEN VLOER GARE MARITIME IN BRUSSEL

Onlangs is de planken vloer in de mooie gerestaureerde evenementen locatie van Gare Maritime in Brussel voorzien van een nieuwe afwerking. Voor de vloer van 830 m2 is gekozen voor de LOBA-producten EasyFillPro en 2K ImpactOil Transparent. Daarnaast zijn ook WAKOL Z640 en D3060 gebruikt voor het herstellen van de dekvloer. Voor het schuren van de vloer is gebruikt gemaakt van Sia-schuurpapier, banden en schijven.

Dit project is gerealiseerd door Booij Parket | Wonen met lef. De beelden komen ook via hen.

 

Gare Maritime: van industrieel goederenstation tot energieneutrale urban jungle!

De Gare Maritime is de perfecte setting voor innovatieve, culturele evenementen, film- en fotoshoots, markten, beurzen, lanceringen en promoties. De historische stationshallen van de Gare Maritime zijn omgevormd tot overdekte stad, met foodhall (vanaf september 2021), exclusieve winkels en kantoren. Het gebouwencomplex biedt een waaier aan unieke, inspirerende ruimtes afgewisseld met warme houten volumes: perfect voor de organisatie van kleine en grootschalige happenings. Dé architecturale eyecatcher is de monumentale middenbeuk die baadt in indirect daglicht en over meer dan voldoende ruimte beschikt voor overdekte activiteiten met veel bezoekers.

Een event in de Gare Maritime is een groen event. Tijdens de renovatie van het gebouw was duurzaamheid een speerpunt. Energie wordt ter plaatse hernieuwbaar opgewekt met geothermie en zonnepanelen. De groene wandelboulevards aan weerszijden van de middenbeuk zijn voorzien van thematuinen en hoogstammige bomen, alsof het aangrenzende park het gebouw binnenstroomt. Gare Maritime is een unieke plek: aantrekkelijk, vernieuwend en ambitieus.

Projectnaam:

GARE MARITIME IN BRUSSEL

Type project:

Kantoorpand

Type vloer:

Planken vloer

Product(en):

LOBA-producten EasyFillPro en 2K ImpactOil Transparent

Land:

België

Date:

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM