Top
Image Alt

Olien voor houten vloer

  |  Olien voor houten vloer

Loba-oliën

LOBA, de specialist in afwerking van houten oppervlakken, biedt een compleet oliesysteem voor houten vloeren aan waarmee een kwalitatief hoogwaardige afwerking gerealiseerd kan worden. LOBA-oliën geven het hout een mooie diepe en natuurlijke kleur.

 

High Solid impregneerolie

De LOBA 2K ImpactOil is gebaseerd op 100% natuurlijke oliën en bevat geen oplosmiddel. De tweede component van dit product zorgt voor een snelle droging van dit product, zodat de vloer snel bestendig is tegen watervlekken. Dit éénlaagssysteem heeft een impregnerende werking, waardoor het natuurlijke karakter van het gebruikte hout benadrukt wordt. Deze impregneerolie geeft een verdieping van de houtkleur zonder dat er een lakfilm bovenop het hout ligt.

Deze impregneerolie is snel en zonder aanzetten aan te brengen en heeft een heel laag verbruik. Het product is in een transparante versie verkrijgbaar, maar ook in 17 moderne kleuren leverbaar als LOBA 2K ImpactOil Color.

Als je nog verder wil gaan, zijn er talloze kleurcombinaties te maken door eerst een laag LOBA PreTone aan te brengen. Deze watergekleurde beitsen zijn verkrijgbaar in 5 fraaie kleurtinten; white, brown, black, steel en mocha. Hiermee kun je de kleur van de impregneerolie nog meer verdiepen of je kunt juist een contrast tussen twee verschillende kleuren creëren.

 

loba impactoil
loba impactoil

LOBA  2K ImpactOil Color

LOBA 2K ImpactOil Color is een ingekleurde 2K High Solid olie op plantaardige basis voor houten vloeren. Deze olie benadrukt het natuurlijke karakter van het hout bij excellente bestendigheid. Daarmee is de olie uitermate geschikt voor openbare gebouwen en woningen met de hoogste belasting en zelfs voor natte ruimten. Beschikbaar in 17 moderne kleuren.

 

LOBA 2K ImpactOil – Transparent

LOBA 2K ImpactOil Transparent is een High Solid olie op plantaardige basis voor houten vloeren of andere houten voorwerpen. Deze olie benadrukt het natuurlijke karakter van het hout bij excellente bestendigheid. Daarmee is de olie uitermate geschikt voor openbare gebouwen en woningen met de hoogste belasting en zelfs voor natte ruimten.

 

LOBA PreTone

LOBA PreTone is een watergebaseerde pigmentbeits voor parket- en houten vloeren. Het zorgt voor kleurverdieping onder kleuroliën. Door de intensivering van de houtstructuur en houtvezels worden levendige kleureffecten bereikt.

  • Voor duidelijk krachtigere kleuren.
  • Reduceert oliespecifiek vergelen.
  • Veilige en eenvoudige verwerking.
  • Oplosmiddelvrij.
  • Vrijwel onbegrensde kleurcombinaties mogelijk.
  • Geurneutraal.
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren: Black / Brown / White / Steel / Mocha.

 

Voor meer informatie of vragen, neemt gerust contact met ons op! 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM