Top
Image Alt

Onderhoud vloeren

  |  Onderhoud vloeren

Vloeren onderhoud

Daar is dan het moment, je prachtig nieuwe vloer is net geïnstalleerd of de renovatie van je houten vloer is net afgerond. Je bent terecht trots, want een mooie vloer is een essentiële basis voor je interieur en woongenot. Dat gevoel wil je graag vasthouden en daarnaast wil je jouw kostbare investering beschermen. Goed onderhoud van de vloer is daarom van groot belang.

Met het merk Lecol, ontwikkeld en geproduceerd door Loba, heb je de beschikking over een compleet systeem met reinigings- en onderhoudsproducten voor diverse soorten vloeren. Met meer dan 50 jaar ervaring in onderhoud van vloeren heeft Lecol per type vloer een onderhoudssysteem ontwikkeld dat doorgaans bestaat uit regelmatig reinigen, het aanbrengen van een onderhoudsmiddel en intensief reinigen. De producten zijn zoveel mogelijk watergebaseerd en vriendelijk voor mens en milieu. Verder zijn ze PH-neutraal ingesteld om verkleuring in de vloeren te voorkomen en om een optimale hechting van de onderhoudslagen te garanderen.

ONDERHOUDSADVIES PER TYPE VLOER

Hieronder vind je verschillende vloeren met daarbij een passend onderhoudsadvies gebaseerd op het aanbrengen van een onderhoudsmiddel, regelmatig reinigen en intensief reinigen.

Onderhoud geïmpregneerde vloer met was

Onderhoud geoliede houten vloer met onderhoudsolie

Onderhoud gelakte houten vloer

Onderhoud PVC en vinyl vloeren

Onderhoud laminaatvloer

Onderhoud parketvloer behandeld met de lak LOBADUR HS 2K InvisibleProtect

 

Voor meer informatie of vragen, neemt gerust contact met ons op! 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM