Top

Rabobank De Langstraat in Waalwijk

Begin 2017 heeft Rabobank De Langstraat zijn intrek genomen in het nieuwe duurzame hoofdkantoor in Waalwijk aan de A59. Het stofferen van de vloeren lag in handen van Ben de Graaff Project BV.

 

Er is gekozen voor verschillende vloerafwerkingen in het pand. Elk type vloerafwerking kent zijn eigen stappen. De anhydriet dekvloer in de centrale hal is eerst geprimerd met de WAKOL D3055 voor de juiste hechting. Daar bovenop is de houten vloer (kant-en-klaar geleverde multiplanken) verlijmd met de MS Polymeerlijm van WAKOL. De spreek- en computerruimtes op verschillende verdiepingen waar tapijttegels gelegd moesten worden kennen een andere voorbereiding. Deze anhydriet ondervloeren zijn eerst geëgaliseerd met de WAKOL A620 en vervolgens geprimerd met de watergebaseerde WAKOL D3040. Daarop liggen de tapijttegels welke zijn verlijmd met de speciale WAKOL D965 Dispersie Fixeerlijm. De kracht van dit product zit hem in het feit dat het een verwijderbare antisliplijm betreft. Wel zo praktisch met losliggende delen.

 

Geïnteresseerd in een van onze producten, ga naar onze store locator om de dichtstbijzijnde dealer te vinden. Wil je graag een van onze specialisten spreken, neem dan contact op.

Projectnaam:

Hoofdkantoor Rabobank, Waalwijk

Type project:

Bedrijfskantoor

Type vloer:

Anhydriet dekvloeren

Product(en):

WAKOL A620 Egaliseermiddel, WAKOL D3055 Voorstrijkmiddel, WAKOL D3040 Voorstrijkmiddel, WAKOL D965 Dispersie Fixeerlijm, WAKOL MS-lijm

Afmeting:

Land:

Nederland

Date:

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM