Top

Het Lalit Hotel in London

Dit project was vrij ongebruikelijk! De originele grenen tapis parketvloer moest worden opgetild, een nieuwe ondervloer moest worden gecreëerd en vervolgens moest de oude vloer weer worden teruggelegd en gerenoveerd. Een van onze klanten in de UK besloot, met de hulp van Lecol, een uniek systeem te gebruiken dat aan ieders verwachtingen en specificaties moest voldoen.

 

Nadat de vloer was verwijderd en de ondervloer was schoongemaakt, werd een laag WAKOL PU280 Polyurethaan voorstrijkmiddel gebruikt om een vochtscherm te creëren. Vervolgens werd het WAKOL EM140 Ontkoppelingsvlies op de ondervloer verlijmd met WAKOL MS260 Parketlijm. Vervolgens werd het egaliseermiddel WAKOL Z715 op het vlies gegoten om het niveau te verkrijgen dat nodig is voor het terugplaatsen van het parket.

 

De originele parketvloer werd vervolgens geïnstalleerd met behulp van WAKOL MS260 Parketlijm. Deze laag is een goed voorbeeld van de mogelijkheden met de WAKOL-systemen. Eenmaal geïnstalleerd is de vloer afgewerkt met LOBADUR® WS EasyPrime (primer) en LOBADUR® WS 2K Fusion (lak). Het eindresultaat is een replica van de originele vloer, maar in uitstekende staat en met een perfecte ondervloer. De connected systems van WAKOL en LOBA in combinatie met onze kennis en kunde hebben gezorgd voor een positief gevoel bij dit project met een fantastisch eindresultaat.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Projectnaam:

Het Lalit Hotel in London

Type project:

Hotel

Type vloer:

Grenen visgraat tapis

Producten:

WAKOL PU280, WAKOL EM140, WAKOL MS260, WAKOL Z715, LOBADUR® WS EasyPrime ENLOBADUR® WS 2K Fusion

Afmeting:

300 m2

Land:

United Kingdom

Date:

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM