Top
Image Alt

Nieuw! Cursus Egaliseren & PVC Verlijmen

  |  Lecol   |  Nieuw! Cursus Egaliseren & PVC Verlijmen

NIEUW VANAF 2024! DE cursus EGALISEREN & PVC VERLIJMEN!

Vanaf 2024 start Lecol met een gloed nieuwe cursus: Egaliseren & PVC Verlijmen. Na een interessepeiling vorig jaar kwamen wij erachter dat er veel belangstelling onder vakmensen is om hun kennis over egaliseren en flexibel verlijmen te vergroten. Tijdens deze cursus leren wij jou door middel van theorie en praktijk het proces van egaliseren te beheersen en alle aspecten die daarbij horen. We trappen dit jaar af met 4 data, dus als jij interesse hebt, wacht niet langer en schrijf je snel in! Onder aan de pagina vind je een overzicht van alle beschikbare data.   

 

Waarom de cursus egaliseren & pvc verlijmen?

PVC-vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder. Het is dan ook een type vloer waar je alle kanten mee op kan. Het zijn slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloeren die tegenwoordig in ieder patroon en kleur te verkrijgen zijn. PVC is tegenwoordig van zulke kwaliteit dat je haast en verschil tussen een PVC- en houten vloer niet meer ziet, omdat houtstructuren op PVC zo realistisch en uniek zijn waardoor het niet van hout te onderscheiden is. Het materiaal werkt niet, is geluiddempend, ideaal voor vloerverwarming en toepasbaar in alle soorten ruimtes.

 

Echter, het installeren van een PVC-vloer is een ander verhaal. Zo dient de ondervloer altijd geëgaliseerd te worden en dat is waar ook de uitdaging ligt. Een vloer goed egaliseren is geen makkelijke klus. Tijdens deze 1-daagse cursus nemen alle aspecten van ondervloeren, egaliseren, repareren, het installeren en verlijmen van PVC-vloeren met je door. Tevens laten we jou ook meteen kennis maken met ons WAKOL-assortiment. Ontwikkel en groei en neem deel aan de cursus Egaliseren & PVC Verlijmen. Check je agenda en meld je aan voor een van onderstaande data:

  • Vrijdag 8 maart 2024
  • Vrijdag 26 april 2024
  • Vrijdag 28 juni 2024 
  • Vrijdag 25 oktober 2024

Per datum kunnen er 5 vakmensen deelnemen. Ben er snel bij, want vol = vol.

 

 

 

 

 

 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM