Top
Image Alt

Cursus Egaliseren & PVC verlijmen

  |  Cursus Egaliseren & PVC verlijmen

CURSUS EGALISEREN & PVC VERLIJMEN.

Wil jij ook het egaliseren en verlijmen proces volledig onder de knie hebben? Dan gaan wij je vooruit helpen! Vanaf dit jaar lanceren wij onze nieuwe cursus Egaliseren & PVC verlijmen. Hierin leren wij jou door middel van theorie en praktijk alle ins en outs over egaliseren en flexibel verlijmen. 

Onder aan de pagina vind je een overzicht van alle beschikbare data.   

Een GOEDE VLOER, BEGINT BIJ EEN GOEDE BASIS. 

PVC-vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder. Het is dan ook een type vloer waar je alle kanten mee op kan. Het zijn slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloeren die tegenwoordig in ieder patroon en kleur te verkrijgen zijn. PVC is tegenwoordig van zulke kwaliteit dat je haast en verschil tussen een PVC- en houten vloer niet meer ziet, omdat houtstructuren op PVC zo realistisch en uniek zijn waardoor het niet van hout te onderscheiden is. Het materiaal werkt niet, is geluidsdempend, ideaal voor vloerverwarming en toepasbaar in alle soorten ruimtes.

Echter, het installeren van een PVC-vloer is een ander verhaal. Zo dient de ondervloer altijd geëgaliseerd te worden en dat is waar ook de uitdaging ligt. Een vloer goed egaliseren is geen makkelijke klus. Tijdens deze 1-daagse cursus nemen alle aspecten van ondervloeren, egaliseren, repareren, het installeren en verlijmen van PVC-vloeren met je door. Tevens laten we jou ook meteen kennis maken met ons WAKOL-assortiment. Ontwikkel en groei en neem deel aan de cursus Egaliseren & PVC Verlijmen. 

Waarom cursus EGALISEREN & PVC VERLIJMEN VOLGEN?

PVC-vloeren hebben vele voordelen, echter is het wel belangrijk dat de ondervloer altijd word geëgaliseerd. Het egaliseren en verlijmen moet enkel wel goed gebeuren, anders heb je later de kans dat de vloer vol naden, kieren, en hoogteverschillen krijgt of sterker nog in het geheel los komt. Zie hieronder enkele voorbeelden van wanneer de installatie niet juist gebeurd.

Met de cursus Egaliseren & PVC Verlijmen zorgen wij ervoor dat jij de kennis en praktijk hebt waardoor je dit soort situaties kan voorkomen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN.

Onder begeleiding van onze deskundigen leer je tijdens deze cursus hoe je moet egaliseren en een flexibele vloer verlijmd. Naast een stuk theorie over (type) ondervloeren, voorbereidend werk, voorstrijkmiddelen, voorstrijken, reparaties, egaliseren, lijmen en flexibele vloeren. Wat vervolgens opgevolgd word met een stuk praktijk. We nemen je mee in het gehele proces, zodat jij aan het einde van de dag  als gecertificeerd vakman de deur uit gaat.

De dag beginnen we rond 9.00u met een kop koffie. Daarna zal de dag bestaan uit afwisselend theorie en vooral praktijk waarbij alle belangrijke punten van egaliseren en verlijmen aan bod komen. In de demoruimte gaan we vervolgens de theorie tot prakrijk brengen met behulp van ons WAKOL assortiment. Welke producten je het beste kunt gebruiken en vooral hoe je de producten het beste kunt gebruiken.

Tussentijds zullen we voldoende pauzes houden en voor een lunch wordt gezorgd. Rond 15.00u sluiten we de dag af en ben je – met een certificaat op zak – een meerwaarde voor je klanten.

INTERESSE?

Per cursusdatum huisvesten we 5 deelnemers, zodat we volledig kunnen investeren in jouw vakkennis. Ben er snel bij voordat de data zijn volgepland.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- excl. BTW per persoon (betaling vooraf).

Lunch is hierbij inbegrepen. Tevens ontvang je een certificaat, en nog een voucher t.w.v. € 75,- te besteden aan Lecol-artikelen. Deze cursus zal worden gegeven in onze eigen LOC-hal, het Lecol Opleidingscentrum, in Waalwijk.

Zo helpen wij vakmensen vooruit!

Ontwikkel jouw vaardigheden en schrijf je in via de button voor een van de volgende data:

  • Vrijdag 8 maart 2024
  • Vrijdag 26 april 2024
  • Vrijdag 28 juni 2024 
  • Vrijdag 25 oktober 2024

Voor een grotere groep binnen één bedrijf kan een datum ook in overleg. Bel of mail in dat geval Pieter Pruyn voor meer informatie: pieterpruyn@lecol.nl / 0416 566 541.

Groepen kunnen bestaan uit maximaal 7 personen.

 

 Download flyer

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM