Top
Image Alt

Cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën terug in 2024!

  |  Lägler   |  Cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën terug in 2024!

De cursus Krasvrij Schuren, LAKKEN & OLIËN VERNIEUWD
& GAAT WEER DOOR IN 2024!

Heb jij of een collega ook behoefte aan beter leren schuren? En wil jij leren hoe je voor het blote oog krasvrij kunt schuren? En wil jij meer kennis op doen over het afwerken van een vloer met lakken & oliën?
Goed nieuws dan! De cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën heeft een update gehad en we hebben vanaf 2024 meer data dan ooit tevoren! Laat deze kans niet voorbij gaan en schrijf je snel in! Per datum trainen we 5 deelnemers. 

 

Waarom Krasvrij schuren, Lakken & Oliën?

Wil jij ook jouw project opleveren met een perfect eindresultaat? Dan begint het allemaal met goed en correct schuren. Steeds meer vloeren worden ingekleurd (met een olie of een lak). De kwaliteit van het schuren is daardoor veel kritischer en essentiëler geworden. Waarom? Omdat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren. Wij hebben nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld op basis van schuren met de Lägler Trio in combinatie met Sianet waarbij je schuurkrassen echt vrijwel helemaal kunt voorkomen. Daarnaast breiden we ook jouw kennis over lakken & oliën uit met ons LOBA assortiment.

We hebben al vele groepen mogen ontvangen voor de cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën. Hiermee is de markt al meer dan 200 vakparketteurs rijker die nu weten hoe je echt (op het blote oog) krasvrij kunt schuren. Jij wil dat vast ook! Het kan namelijk altijd beter. Twijfel jij nog om deel te nemen? Ga naar de pagina Cursus Krasvrij schuren, Lakken & Oliën om te weten waarom jij als vakparketteur deze cursus echt niet mag missen! Wij helpen namelijk graag vakmensen zoals jij vooruit. Check vervolgens je agenda en meld je aan voor één van onderstaande data:

  • Vrijdag 26 januari 2024
  • Vrijdag 29 maart 2024
  • Vrijdag 31 mei 2024 
  • Vrijdag 26 juli 2024
  • Vrijdag 27 september 2024 
  • Vrijdag 29 november 2024 

Per datum kunnen er 5 parketteurs deelnemen. Ben er snel bij, want vol = vol.

 

 

 

 

 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM