Top
Image Alt

Cursus Krasvrij schuren, Lakken & Oliën

  |  Cursus Krasvrij schuren, Lakken & Oliën

CURSUS KRASVRIJ SCHUREN, LAKKEN & OLIËN.

Heb jij ook behoefte aan beter leren schuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij delen graag onze kennis met betrekking tot het schuren met je en hebben dan ook weer nieuwe data ingepland voor het geven van de cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën.  

Een perfect eindresultaat begint met goed schuren!

Steeds meer vloeren worden ingekleurd (met een olie of een lak). De kwaliteit van het schuren is daardoor veel kritischer en essentiëler geworden. Waarom? Omdat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren. Wij hebben nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld op basis van schuren met de Lägler Trio in combinatie met Sianet waarbij je schuurkrassen echt vrijwel helemaal kunt voorkomen. Je creëert een nog mooier schuurbeeld en met name bij donker ingekleurde vloeren zie je duidelijk dat verschil. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier! Leer het zelf en neem deel aan de cursus Krasvrij Schuren, Lakken & Oliën.

Waarom cursus krasvrij schuren volgen?

Hieronder kun je zien wat het effect is van krasvrij schuren. Op de rechter foto zijn duidelijke krassen te zien, in tegenstelling tot de linker foto, dit is nadat het lak goed is ingetrokken.

krasvrij-schuren

WAT JE KUNT VERWACHTEN.

Onder begeleiding van onze deskundigen leer je tijdens deze cursus hoe je (voor het blote oog) krasvrij kunt schuren. Naast een stuk theorie over verschillende schuurmachines, schuurmaterialen en productkennis gaan we een groot deel van de dag invullen met praktijk. “Ja, maar zo doe ik het altijd” horen we vaak. Toch gaan we bezwaren en onzekerheden wegnemen en risico’s uitsluiten. Aan het einde van de dag ga jij als gecertificeerd vakman de deur uit. Zonder een goed geschuurde vloer is er namelijk geen perfect eindresultaat.

We beginnen rond 9.00u met een kop koffie. Daarna zal de dag bestaan uit afwisselend theorie en vooral praktijk waarbij alle belangrijke hoofdbrekers van krasvrij schuren, lakken & oliën aan bod komen. Tevens zul je zelf kunnen ervaren hoe een Lägler Trio werkt. Het is echter wel essentieel dat je al werkt of gaat werken met een Lägler Trio. Alleen dan kunnen we de garantie van een krasvrij eindresultaat geven. Na afloop kun je jezelf dus als professioneel en gecertificeerd vakman profileren in de markt. Tussentijds zullen we voldoende pauzes houden en voor een lunch wordt gezorgd. Rond 15.00u sluiten we de dag af en ben je – met een certificaat op zak – een meerwaarde voor je klanten.

LECOL’S REPARATIE SERVICE (OPTIONEEL)

Maak op jouw gekozen cursusdag gebruik van de reparatie- en keurservice van Lecol. Tijdens de cursus gebruik je jouw eigen Lägler schuurmachine niet. Daarom een uitgelezen kans om je Lägler schuurmachine te laten repareren/keuren terwijl je de cursus Krasvrij Schuren, Lakken en Oliën volgt.

Wil je gebruik maken van deze service? Geef op het inschrijfformulier aan of je hier of wel geen gebruik van wil maken. Zo, ja geef dan meteen aan welke (type) machine(s) je meeneemt (en wat eventueel de klachten zijn). Dan plannen wij dit in tijdens de cursusdag, zodat jij het einde van de dag niet enkel gaat met een certificaat maar ook een goed functioneerde machine.

INTERESSE?

We hebben al vele groepen mogen ontvangen voor de cursus Krasvrij schuren, Lakken en Oliën. Hiermee is de markt al meer dan 200 vakparketteurs rijker die nu weten hoe je echt (op het blote oog) krasvrij kunt schuren. Jij wil dat vast ook! Het kan namelijk altijd beter. Als vakparketteur wil jij deze cursus echt niet missen, het is een goede aanvulling op jouw vaardigheden en kennis waar je de rest van je carrière profijt van hebt. Zo helpen wij vakmensen vooruit! 

Twijfel niet langer en schrijf je in via de button voor een van de volgende data:

  • Vrijdag 26 januari 2024
  • Vrijdag 29 maart 2024
  • Vrijdag 31 mei 2024 
  • Vrijdag 26 juli 2024
  • Vrijdag 27 september 2024 
  • Vrijdag 29 november 2024 

Per cursusdatum huisvesten we max. 5 deelnemers, zodat we volledig kunnen investeren in jouw vakkennis. Ben er snel bij voordat de data zijn volgepland.

Voor een grotere groep binnen één bedrijf kan een datum ook in overleg. Bel of mail in dat geval Pieter Pruyn voor meer informatie: pieterpruyn@lecol.nl / 0416 566 541. Groepen kunnen bestaan uit maximaal 7 personen.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- excl. BTW per persoon (betaling vooraf). Lunch is hierbij inbegrepen. Tevens ontvang je een certificaat, en nog een voucher t.w.v. € 75,- te besteden aan Lecol-artikelen. Deze cursus zal worden gegeven in onze eigen LOC-hal, het Lecol Opleidingscentrum, in Waalwijk.

 

 Download flyer

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM