Top
Image Alt

Pieter Pruyn (product manager)

  |  Pieter Pruyn (product manager)

Pieter Pruyn (product manager)

Ik ben Pieter Pruijn. Al sinds 1990 werk ik in diverse functies bij Lecol. Momenteel ben ik product manager voor Lecol, en sales manager voor onze activiteiten van Lecol in de UK. Ook heb ik een aantal key accounts onder mijn hoede.

Als product manager onderhoud ik de directe contacten met onze leveranciers. De belangrijkste zijn Wakol (voor het voorbehandelen van ondervloeren, egaliseren en lijmen), Loba (lakken, oliën, voegenkitten en onderhoud), Lägler (schuurmachines) en Sia Abrasives (schuurmiddelen). Zij leveren allemaal kwalitatief hoogwaardige producten die elkaar – in het juiste systeem gebruikt – enorm kunnen versterken. Een groot pluspunt voor jou als vloerenlegger / parketteur.

Naast het introduceren van nieuwe producten zorg ik ook voor het onderhoud van bestaande producten, kijk ik naar verbeteringen en zorg ik ervoor dat alle technische informatie up-to-date is. Essentieel om de gebruiker tevreden te houden!

Verder organiseer ik trainingen, seminars en open dagen om zoveel mogelijk vakmensen zoals jij in aanraking te laten komen met onze producten en systemen. Na al die jaren blijft het voor mij nog steeds een enorme uitdaging om je de beste oplossingen aan te bieden. Nu, en in de toekomst. Oplossingen om jouw vloer zo goed mogelijk, efficiënt en veilig (voor mens en milieu) te leggen, te renoveren, af te werken en te onderhouden.


Product manager

T +31 (0)416 566 540
E pieterpruyn@lecol.nl

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM