Top
Image Alt

WAKOL D 3125 PVC-LIJM.

  |  Wakol   |  WAKOL D 3125 PVC-LIJM.

PVC lijm.

Eenvoudig, snel en gezond grote oppervlakken pvc-vloer verlijmen.

WAKOL heeft als paradepaardje de WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekkingslijm. WAKOL D 3125 is kwalitatief de beste keuze voor het verlijmen van jouw PVC-vloer! Waarom? Nou, hierom:

  • Is snel en zeer lang inlegbaar (tot wel 180 minuten!)
  • Is ideaal voor het leggen van PVC-designvloerbedekking, homogene en heterogene PVC-vloerbedekkingen op rollen en tegels
  • Is geschikt op zowel zuigende als niet zuigende ondervloeren binnenshuis
  • Kent een lager verbruik! Deze lijm wordt direct aangebracht met de TKB A1-lijmkam. Hierbij bedraagt het verbruik slechts 190 tot 220 g/m², wat aanzienlijk minder is dan bij gangbare lijmen met een nat bed. Dit betekent tegelijkertijd ook dat er minder materiaal naar de bouwplaats meegenomen hoeft te worden.
  • Is zeer emissie-arm, dus ook nog eens een gezonde keuze.

Wil je meer informatie over het product, bekijk dan het technische merkblad of het veiligheidsblad.

 

PVC lijm Wakol

 

Lijm van de nieuwe generatie – voordelen van alle systemen ineen

PVC-designvloerbedekkingen en PVC- en CV-vloerbedekkingen in stroken en tegels leggen

WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm combineert de voordelen van de bestaande systemen:

  • Zekerheid en vastheid van lijm met nat bed
  • Lange inlegtijd van een contactlijm
  • Gering verbruik van een rollijm

Zekerheid en vastheid van lijm met nat bed

Zelfs drie uur na het aanbrengen voldoet WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm nog aan de eisen van DIN-norm 14259. De lijm presteert hierbij aanzienlijk beter dan de vereiste pel- en afschuifsterktes. Net als een lijm met een nat bed hecht WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm de vloerbedekkingen stevig vast aan de ondergrond. De uiterst emissiearme WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm is ingedeeld in EMICODE-klasse EC1 PLUS.

Duurzaam dankzij gering verbruik en hoge efficiency

In tegenstelling tot rollijmen hoeft het egaliseermiddel niet voorgestreken te worden. WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm wordt direct aangebracht met de TKB A1-lijmkam. Hierbij bedraagt het verbruik slechts 190 tot 220 g/m², wat aanzienlijk minder is dan bij gangbare lijmen met een nat bed. Dit betekent tegelijkertijd dat er minder materiaal naar de bouwplaats meegenomen hoeft te worden. Als normconforme en bouwtechnisch goedgekeurde lijm is hij geschikt voor aanbestedingen en openbare ruimten.

Lange inlegtijd

Na de droogtijd is er tot wel drie uur tijd om de vloerbedekkingen in het lijmbed te leggen. Hierdoor kunnen met WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm grote oppervlakken ingelijmd worden. Zelfs vloerbedekkingen in complexe patronen of ingewikkelde ruimten kunnen nu probleemloos en zonder tijdsdruk gelegd worden.

Snelle en eenvoudige verwerking

WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm is geschikt voor zuigende en niet-zuigende ondergronden. De lijm kan met de TKB A1-lijmkam zeer soepel te verwerken en kan daardoor gemakkelijk aangebracht worden. Vanwege deze eigenschappen kan WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm ook met bijbehorende gereedschappen eenvoudig staande verwerkt worden. Beproefde legtechnieken in een nieuwe vorm: met WAKOL D 3125 PVC-Design vloerbedekking lijm kan er weer lijm aangebracht worden terwijl men op de net aangebrachte PVC-vloer steunt zonder dat er lijm uit de voegen komt. Het oppervlak kan na het leggen van de vloerbedekking meteen betreden worden.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM