Top
Image Alt

Wakol dispersielijmen

  |  Wakol dispersielijmen

dispersielijmen Vloeren.

Dispersielijmen van het merk Wakol zijn lijmen op waterbasis. Deze zijn reeds veel langer in gebruik dan de MS- en PU-lijmen, maar verliezen soms ten onrechte steeds meer terrein op MS- en PU-lijmen. Ze zorgen voor een stootvaste verlijming en kunnen enkel op goed zuigende ondergronden toegepast worden. Daar er steeds sneller gewerkt wordt en iedereen zo snel mogelijk klaar wil zijn bij het bouwen van een woning, komt de dispersielijm vaak tekort, omdat hij niet geschikt is om op een vochtscherm aan te brengen. Dus als je niet kan wachten tot de dekvloer voldoende droog is om parket te plaatsen is deze lijm niet de juiste keuze en ga je voor een MS- of PU-lijm.

Wakol

Wakol D1640 dispersielijmen

Wakol D1640 is een stootvaste dispersie parketlijm heeft een zeer goede hechting. De lijm is geschikt voor het verlijmen van mozaïek-, hoogkant lamellen (minstens 16mm dik en max. 200mm lang) tapis eiken (op een houten tussenvloer), evenals meerlaags parket tot max. 220 cm lang op nieuwe en goed zuigende cementdekvloeren die voldoen aan de normen. Ga nooit dispersielijm gebruiken op niet zuigende ondergronden of sneldrogende cementdekvloeren. Deze laatste zijn namelijk ook niet voldoende zuigend. Verder is dit een vaak onderschatte lijm die zeker nog zijn waarde heeft bij het leggen van traditioneel parket. Niet geschikt in combinatie met een vochtscherm.

De Wakol D1640 dispersielijm is gegarandeerd met alle Loba lakken en oliën in het systeem connected systems.

Dispersielijmen

Parkerlijmen

Bij Lecol vind je alle mogelijke lijmen voor de installatie van houten vloeren en parket van het merk Wakol. Deze producten maken een onderdeel uit van Connected Systems met de meeste Loba producten. Deze producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en zorgen voor maximale zekerheid gedurende de verwerking.

Wakol is de producent van systemen voor de installatie van lijmen, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en reparatiemiddelen voor houten vloeren, vloerbedekking en flexibele vloerbedekking.

Loba is de producent van systemen voor de afwerking en onderhoud van houten vloeren, kurkvloeren en PVC-vloeren.
Deze twee producenten werken al meer dan 20 jaar zeer succesvol samen en zijn sinds 2 jaar gefuseerd.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM