Top

Vloerprimer

Wakol biedt een compleet assortiment dekvloerprimers die gebruikt kunnen worden onder egaliseermiddelen en lijmen. Elke primer heeft zijn eigen functie en specifieke applicatiecriteria. In bepaalde gevallen worden twee primers in een gecombineerde volgorde gebruikt om het beste resultaat te verkrijgen.

Vloerprimer onder parket lijmen

Wakol biedt primers op basis van dispersie-, polyurethaan- en MS-polymeertechnologie.

WAKOL D 3055

WAKOL D 3055 Universele parketprimer. Dit is een watergedragen dispersie hechtprimer. Uitstekend geschikt als stofbinder en voor zuigende ondervloeren. Geschikt voor alle WAKOL parketlijmen. Droogtijd tussen 30 en 60 minuten.

vochtscherm

Wakol PU 280

WAKOL PU 280 Polyurethaan Primer. Deze 1-component polyurethaan dekvloerprimer is geschikt voor het binden van stof, het verstevigen van de ondervloer en als DPM (2 lagen aanbrengen). Zeer korte droogtijd van 45 minuten per laag. Als DPM-primer resulteren 2 lagen in een totale droogtijd van 90 minuten. Geschikt voor bijna alle WAKOL PU- en MS-parketlijmen.

Wakol MS 330

WAKOL MS 330 Silaan Primer. Deze 1 component dekvloerprimer is op basis van MS polymeer. Bevat geen isocyanaat. Geschikt voor het binden van stof, het verstevigen van de ondervloer en als DPM-primer (slechts 1 dikke laag aanbrengen). Een droogtijd van 60 minuten per laag. Als DPM slechts één laag met een extreem korte droogtijd van slechts 60 minuten. Geschikt voor alle WAKOL MS-parketlijmen.

Vloerprimer NIVELLERENDE VERBINDINGEN

Wakol D 3035

WAKOL D 3035 Dispersie dekvloer Primer. Dit is een dispersieprimer op waterbasis. Geschikt voor het primen van zuigende ondervloeren zoals zandcement en anhydriet. Droogtijd: van 30 minuten tot 4 uur (afhankelijk van de klimatologische omstandigheden).

Wakol D 3045

WAKOL D 3045 Speciale Primer. Deze watergedragen dispersieprimer met aggregaatdeeltjes voor een optimale hechting op niet zuigende, gladde ondervloer en Wakol DPM’s. Droogtijd 30-60 minuten.

WAKOL D 3045 Special Primer is ook ideaal voor situaties waarin eerder een primer, zoals de WAKOL PU 280 Polyurethaan Primer of de WAKOL MS 330 Silaan Primer is aangebracht. Deze primers voorzien de ondervloer van een vullende, gladde laag, waar de egaliseermiddelen niet voldoende aan kunnen hechten. Door na het aanbrengen van één van deze twee producten te gronden met WAKOL D 3045 Special Primer, ontstaat er voldoende hechting tussen de egalisatiemassa en de ondervloer.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM