Top
Image Alt

Alex van Bedaf (sales manager)

  |  Alex van Bedaf (sales manager)

Alex van Bedaf (sales manager)

Mijn naam is Alex van Bedaf. 50 jaar jong. Sinds juli 2018 werk ik bij de firma Maiburg in de functie van sales/branche manager voor Lecol (een van de business units van Maiburg) en voor Maiburg Lijmen.

Mijn arbeidsverleden ligt grotendeels in de verpakkingsindustrie waar ik diverse commercieel/technische functies heb ingevuld. De laatste 10 jaar als sales manager. Binnen Maiburg Lijmen leveren we ook een uitgebreid assortiment lijmen voor de verpakkingsindustrie. De wereld van vloeren was echter tot mijn aanstelling bij Maiburg vrij onbekend voor mij. Intussen zijn we al een heleboel ervaringen rijker.

Met een ijzersterk programma gericht op alle facetten van het vakkundig leggen, afwerken, renoveren en onderhouden van parket en flexibele vloeren, heeft Lecol al vele jaren een naam hoog te houden. Maar met een fantastisch salesteam in Nederland, België en de UK, de ondersteuning van onze vaste leveranciers Wakol, Loba, Lägler, Sia Abrasives en de perfecte logistieke mogelijkheden binnen Maiburg, is dat geweldig om te doen.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!


Sales Manager
T +31 (0)416 566 540
E alexvanbedaf@lecol.nl

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM