Top
Image Alt

Tapijt & flexibele vloerbedekking

  |  Tapijt & flexibele vloerbedekking

Voorbehandeling Tapijt & flexibele vloerbedekking

Lecol heeft een totaalpakket van producten onder het merk WAKOL gericht op het leggen van tapijt, PVC, kurk, linoleum en rubberen vloerbedekkingen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Uit de vele proefnemingen is een compleet assortiment ontstaan waarmee alle dagelijks voorkomende wensen en eisen perfect kunnen worden ingevuld. Als vakman ondervindt je bij de alledaagse werkzaamheden onmiddellijk de positieve eigenschappen van deze producten. De producten scoren uitstekend op gebruiksgemak, afbindtijd, open tijd en sterkte.

 

Wil je weten welke producten we hiervoor in ons assortiment hebben zitten? Download dan hieronder onze nieuwste folder Alles voor pvc, tapijt, kurk, linoleum en rubberen vloerbedekkingen.

 

VOORBEHANDELEN

Zomaar een vloer lijmen of egaliseren zonder voorbereidingen is geen goed idee. Een goede controle van de ondervloer is essentieel om tot een goed eindresultaat te komen. Vanuit deze ondervloercontrole, kennis over de te installeren vloerbedekking en de overige omstandigheden kan een plan gemaakt worden over hoe de vloerbedekking geïnstalleerd dient te worden.

 

EGALISEREN

Indien een dekvloer niet voldoende vlak of glad is, kan er gekozen worden om deze te egaliseren met een egaliseermiddel. Ook kan het zijn dat er een hoogteverschil overbrugd moet worden. Maar ook om een dekvloer te repareren na het slopen van bijvoorbeeld een tegelvloer kunnen egaliseermiddelen toegepast worden. WAKOL heeft voor alle soorten dekvloeren en verschillende soorten te installeren vloerbedekkingen een goede oplossing in het uitgebreide assortiment. Ook is van het zusterbedrijf LOBA het juiste laksysteem verkrijgbaar voor het aflakken van enkele WAKOL-egaliseermiddelen.

 

LIJMEN

Bij vloerbedekkingen als tapijt, PVC, linoleum, rubber en kurk is de vlakheid van de dekvloer en de opneembaarheid voor de geschikte WAKOL-lijmen een zeer belangrijk issue. Dit is te bereiken door de juiste WAKOL-egaliseermiddelen en -lijmen voor zachte vloerbedekking toe te passen. We leggen je graag per type vloerbedekking uit hoe je het beste te werk kunt gaan en welke producten wij hiervoor in ons assortiment hebben zitten.

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM