Top
Image Alt

Alternatieven PU’s

  |  Alternatieven PU’s

de pu-producten van wakol blijven leverbaar.

Mocht je op dit moment met PU-producten werken, dan is het handig om nu al na te denken over de toekomst. Want om te blijven werken met PU-producten is in de toekomst certificering vereist. Daarom is het belangrijk om na te denken of je wil investeren in certificering of kiest voor een duurzaam alternatief. Ook is het belangrijk om te weten dat Lecol een aantal hoogwaardige producten van WAKOL in het assortiment heeft die vrij van diisocyanaten zijn, waarmee je nog veiliger kunt werken en waarbij geen opleidingen en certificaten nodig zijn. Daarnaast bieden deze producten nog tal van andere voordelen waarover wij je graag informeren.

OM WELKE PRODUCTEN GAAT HET?

  • WAKOL PU 280 Polyurethaan voorstrijkmiddel
  • WAKOL PU 210 Parketlijm
  • WAKOL PU 215 Parketlijm
  • WAKOL PU 216 Parketlijm
  • WAKOL PU 220 Parketlijm
  • WAKOL PU 225 Parketlijm
  • WAKOL PS 205 Giethars

WE HEBBEN UITSTEKENDE VEILIGERE ALTERNATIEVE PRODUCTEN BESCHIKBAAR.

MEER INFORMATIE

HOE WERKT EEN PU-PRODUCT EN WELKE RICHTLIJN KOMT ER?

Hier lees je hoe PU-producten werken en welke nieuwe richtlijn er vanuit REACH aan gaat komen. De bedoeling van deze richtlijn is namelijk om de gezondheid van mens en milieu beter te beschermen tegen risico’s van chemische stoffen. Voor jou als professioneel gebruiker van PU-lijmen betekent dat je uiterlijk 24 augustus 2023 opgeleid en gecertificeerd moet zijn voor het veilig werken met deze producten. Voor meer specifieke informatie, lees verder.

 

VEELGESTELDE VRAGEN.

Een overzicht met allerlei vragen die van belang zijn, zoals wat tev doen als je wederverkoper/distributeur bent. Of wanneer gaat deze richtlijn in? Blijven PU-lijmen leverbaar? En waar kan ik terecht met mijn andere vragen? Je leest het allemaal onder dit kopje door op de blauwe button LEES MEER te klikken.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of wil je graag advies of meer informatie over onze
WAKOL-MS-producten? Neem dan contact op met Lecol of download de volledige brochure. Wij helpen je graag verder, NO MATTER WHAT!