Top

Starbucks: in 1 nacht een vloer renoveren!

Dat gebeurde bij Starbucks! “Gisteravond nog koffie gedronken op de oude vloer, en nu sta ik om 6u mijn dagelijkse ochtendcappucino te drinken op een geheel gerenoveerde vloer! Hoe kan dat?” Aldus een fervent Starbucks-koffiedrinker.

 

Vanaf 21.00 uur konden ze de winkel in om de volledige vloer te schuren en vervolgens af te werken met de LOBASOL® 2K ImpactOil Transparent, voordat de winkel de volgende morgen om 6 uur werd heropend voor de vroege ochtendklanten van Starbucks. Dankzij de snelle droogtijd en snelle uithardingstijd van LOBASOL® 2K ImpactOil verloor Starbuck 0 uur aan omzet, terwijl toch hun vloer gerenoveerd is. Met de uitstekende waterbestendigheid van LOBASOL® 2K ImpactOil is het bijzonder geschikt voor plekken waar water, koffie of andere vloeistoffen gemorst worden en er veel mensen rondlopen. 3 Starbucks-winkel in Manchester, Dundee en Edinburgh zijn op deze wijze gerenoveerd.

 

Geïnteresseerd in een van onze producten, ga naar onze store locator om de dichtstbijzijnde dealer te vinden. Wil je graag een van onze specialisten spreken, neem dan contact op.

Projectnaam:

Starbucks-winkels

Type project:

Coffee Company

Type vloer:

Eiken

Product(en):

LOBASOL® 2K ImpactOil Transparent

Afmeting:

92 m2

Land:

Verenigd Koninkrijk

Date:

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM