Top

Prachtige nieuwe vloer bij Il Divino di Milano

Een fantastisch project in België bij Il Divino di Milano te Gooreind – Antwerpen. Dit restaurant was toe aan een mooie nieuwe vloer in de volledige eetzaal en Van Looveren Parket in Wuustwezel mocht dat verwezenlijken. Liesbet van Looveren en Jef van der Jonckheyd zijn zeer tevreden met het verloop van het project en het eindresultaat. Maar nog belangrijker… Il Divino di Milano is zeer content. Een geweldig restaurant in een mooi pand verdient een vloer als deze.

EIKEN MEERLAAGS AFGEWERKT MET OLIE

Er is gekozen voor een eiken meerlaagsparket. Deze houten vloer is verlijmd op een cementdekvloer met vloerverwarming met de WAKOL PU 215, een 2K Parketlijm voor een stootvaste verlijming. Vervolgens is de vloer in de olie gezet met de LOBASOL HS 2K ImpactOil Sand. Door de impregneerolie op high solid basis krijgt het geheel een prachtige natuurlijke uitstraling. De eigenaren van het restaurant zijn zeer tevreden over de vloer en het onderhoud ervan.

MEER PRODUCTINFO?

Geïnteresseerd in een van onze producten, ga naar onze store locator om de dichtstbijzijnde dealer te vinden. Wil je graag een van onze specialisten spreken, neem dan contact met ons op. Wij helpen vakmensen vooruit.

Il Divino di Milano

Il Divino di Milano behoort tot een van de betere Italiaanse keukens in België en ligt in een zeer mooie omgeving. Met een compleet Italiaans team bezorgen zij de gasten een heerlijk avondje met een groot Italiaans gevoel. Het gebouw dateert uit 1866 en is in grandeur gerenoveerd tot wat het nu is. Zoals ze zelf beschrijven op hun website: “het gedroomde decor om te genieten van onze liefde voor Italiaanse gerechten.” En met een Morello Forni-pizza-oven als pronkstuk in de keuken, zeg maar de Lamborghini onder de gespecialiseerde houtovens, ademt alles Italiaans. De moeite waard om eens te reserveren… Ga voor meer informatie over het restaurant naar www.Ildivinodimilano.be

 

Projectnaam:

Vloer bij Il Divino di Milano te Gooreind

Type project:

Restaurant

Type vloer:

Eiken meerlaagsparket

Product(en):

WAKOL PU215 Parketlijm, LOBASOL HS 2K ImpactOil Sand

Afmeting:

Ca. 200m2

Land:

België

Date:

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM