Top
Image Alt

LOBA vloerolie

  |  LOBA vloerolie

LOBA HS 2K ImpactOil vloerolie

Op zoek naar een eigentijdse kleur voor je houten vloer? Kies dan voor ons high solid olieassortiment bestaande uit 18 eigentijdse levendige kleuren (inclusief transparant) in 2K onder de naam LOBA HS 2K ImpactOil. Voor ieder interieur zit er wel een geschikte kleur vloerolie bij.

LOBA HS 2K ImpactOil Transparent is een High Solid olie voor houten vloeren op plantaardige basis. Benadrukt het natuurlijke karakter van het hout bij excellente bestendigheid. Daarmee voor openbare gebouwen en woningen met de hoogste belasting en zelfs voor natte ruimten geschikt. Door het goede indringend vermogen wordt het hout geconserveerd, blijft daarbij echter openporig en ademingsactief. Door de Loba 2K technologie wordt het onderhoud beperkt en tegelijkertijd wordt een betere bestendigheid tegenover water en chemicaliën bereikt.

Voordelen LOBA-vloerolie:

 • High solid olie met 100% vastestofgehalte en daardoor oplosmiddelvrij.
 • 18 kant-en-klare levendige eigentijdse natuurlijke kleuren (inclusief transparant); onderling mengbaar tot oneindig veel kleuren.
 • 50 meter in één keer opzetten mogelijk, dus lange verwerkingstijd.
 • Binnen 1,5 uur gegarandeerd 40m2 klaar met 1 pad (1 poetsgang met beige pad).
 • Impregnerende werking, dus optimale bescherming.
 • Maximale verzadiging van het hout, dus minimale indringing van vloeistoffen, stof en vuil.
 • Zeer snelle doorharding: 2K ImpactOil na 24u belastbaar.
 • Aanzetvrij.
 • Soepele verwerking.
 • Schoner werken.
 • Geschikt voor ALLE houtsoorten.
 • Veilig voor kinderen (volgens de Europese Speelgoedrichtlijn DIN EN 71-3).
Lobasol vloerolie

2-componenten vloerolie in 18 kleuren

Je hebt de keuze uit 18 eigentijdse levendige kleuren waardoor jouw vloer (of je kunt er ook de panelen van keukenkastjes mee kleuren!) een prachtige matte, natuurlijke uitstraling krijgt. We beschikken over een 2-componenten olie, waarbij deze laatste door de toevoeging van een extra harder (in tegenstelling tot een 1 componenten olie voor parket of houten vloer) jouw vloer nog beter beschermt bij zeer intensief gebruik.

vloerolie kleuren

Toepassingsfilm

Bekijk hier de toepassingsfilm voor de juiste verwerking van de LOBA HS 2K ImpactOil met een roller

Promotiemateriaal vloerolie

Om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren voor jou en jouw klanten hebben wij voor onze olielijn een tweetal promotiematerialen ontwikkeld. Hiermee kun je jouw showroom verfraaien en je klant de kleuren op echt (eiken) hout laten zien. Met een merendeel aan eiken vloeren in Nederland en België zal het in veel gevallen een realistisch beeld geven.

1. Monsterdisplay bestaande uit:

 • 21 monsterpotjes (20ml)

Het is een praktische ideaal formaat display voor op de balie. De monsterpotjes kunnen aan de consument worden verkocht om kleine beschadigingen weg te halen. Of om zelf een proefje te maken op een stukje bestaande of nieuwe vloer. De monsterpotjes kunnen als navulling worden besteld.

Lobasol monsterdisplay

2. Monsterbundel bestaande uit:

Een 19-tal plankjes (eiken tapisstroken) van 25x9cm van alle beschikbare 18 kleuren, en een plankje met de voorkleuring PreTone White en ImpactOil Chalk.

3. Monsterbord bestaande uit:

30 eiken monsters van 11x11cm op een kwalitatief hoogwaardig bord van ca 165x70cm (met ophanghaken). De 30 monsters zijn onderverdeeld in 6 kleurthema’s. De monsters bevatten 1 kleur LOBA ImpactOil of 2 kleuren gemengd, of eerst een laag LOBA PreTone en daaroverheen een laag LOBA ImpactOil. Naast deze 30 kleuren zijn er nog veel meer kleurschakeringen mogelijk, oneindig zelfs. Interesse in deze eyecatcher voor je showroom? Vraag naar de mogelijkheden via marketing@lecol.nl.