Top
Image Alt

Een lakvloer witter maken of verkleuring tegengaan?

  |  Loba   |  Een lakvloer witter maken of verkleuring tegengaan?

Wil je een lakvloer witter maken of verkleuring tegengaan? Ga dan eens voor een lak van LOBADUR® en voeg daar de LOBADUR® Whitener aan toe! LOBADUR® Whitener is namelijk een additief dat je toevoegt aan de op watergebaseerde LOBADUR®-primers en -lakken om op een subtiele manier houten oppervlakken te bleken. De intensiteit van het bleken bepaal je door de hoeveelheid die je toevoegt. Dat kan in één of in meerdere lagen. Hoe meer, hoe witter.

SPECIALE TOEPASSING

LOBADUR® Whitener kan worden gecombineerd met alle op watergebaseerde primers en afwerkingen van LOBA. Dit zorgt dus voor een breed scala aan bleekeffecten. Het gebruik in één of in meerdere lagen maakt het systeem extreem flexibel en biedt zo tal van ontwerpmogelijkheden. Voor ieder wat wils.

GEBRUIK

LOBADUR® Whitener is geschikt voor alle lichte houtsoorten en lichtgekleurde houtoppervlakken. Voor donkere houtsoorten adviseren we eerst contact met ons op te nemen voor overleg. Bij voorkeur aanbevolen voor een matte afwerking.

 

INTERESSE?

Vraag hieronder een monsterkaart aan of neem contact op met je vertegenwoordiger voor meer informatie, ga naar een van onze dealers of ga naar de webshop om meteen te bestellen.

 

 

VIDEO

   

 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM