Top
Image Alt

LOBADUR® Whitener, Additief voor het lichter maken van houten oppervlakken

  |  Loba   |  LOBADUR® Whitener, Additief voor het lichter maken van houten oppervlakken

Een paar weken geleden hebben we getweet over het Lecol-team dat in Duitsland was voor het Zomerseminar van onze leveranciers Loba/Wakol. We vertelden al kort over een nieuw wit kleurpigment/additief voor onze parketlak voor het lichter maken van houten oppervlakken. Nou, hier is ie dan … de nieuwe LOBADUR® Whitener.

Een klant vroeg ons om hun Douglas-vloer (naaldhoutsoort) af te werken en daarbij het natuurlijke onbehandelde uiterlijk te behouden. Welke parketlak er dan ook werd gebruikt, de vloer kreeg een rijke en intense uitstraling, zoals te zien is op de foto’s hiernaast. Dat was niet wat hij wilde. Daarom hebben we de LOBADUR® Whitener als additief toegevoegd aan één laag LOBADUR® EasyPrime en aan beide lagen LOBADUR® Viva Mat, om de vloer licht en helder te laten. Zo konden we toch voldoen aan de verwachtingen van de klant. Hoe fijn is dat!

 

INTERESSE?

Vraag hieronder een monsterkaart aan of neem contact op met je vertegenwoordiger voor meer informatie, ga naar een van onze dealers of ga naar de webshop

 

 

VIDEO

   

 

DOUGLAS VLOER

VOORAF

TIJDENS

ACHTERAF

 

 

DutchFrench