Top
Image Alt

LOBA SPRAYMOP

  |  LOBA SPRAYMOP

VLOER REINIGEN MET Loba SPRAYMOP

De set is speciaal ontwikkeld om jouw kostbare vloeren makkelijk te reinigen; deze set is bijzonder geschikt voor het reinigen van parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren.

De SprayMop is een praktische dweil met geïntegreerd sproeisysteem.

VOORDELEN Loba SprayMop:

  • Eenvoudige en snelle reiniging
  • Eenvoudig te monteren wasbare mop
  • Geen overtollig vocht meer op de vloer
  • Goedkoop en milieuvriendelijk dankzij het gebruik van een schoner concentraat

COMPLETE SET

Loba SprayMob_detail_HR

SPRAYMOP

spraymob

Lecol is meer dan een leverancier. Wat wij je geven is zekerheid.

Je zou kunnen zeggen dat Lecol producten levert. Producten van de hoogste kwaliteit voor het installeren, afwerken, renoveren en onderhouden van allerlei soorten vloeren. Maar, is dát waarvoor wij ’s ochtends de wekker zetten? Niet helemaal.

Met goede producten alleen kom je er niet. Of het nou gaat om een grootschalig renovatieproject of een kleine installatie: het eindresultaat valt of staat met de manier waarop een project gemanaged wordt. Wat je nodig hebt is expertise. Mensen met relevante knowhow, veel ervaring en bovenal een flinke portie persoonlijke betrokkenheid. Dat niet alleen, je wilt natuurlijk ook anytime, anyplace informatie inwinnen en producten bestellen. Dat kan bij Lecol.

Wij helpen vakmensen vooruit. Voor Maiburg een vanzelfsprekendheid op alle gebieden. Ook voor Lecol, als één van de Maiburg-bedrijven. Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen. Bekijk de Lecol-website om te zien wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

Professionele parketleggers en stoffeerders kiezen Lecol!

Duurzame producten zorgen voor een betrouwbare, veilige en tijdbesparende installatie voor een natuurlijke afwerking en gemakkelijk onderhoud. Voor alle typen houten vloeren, flexibele vloerbedekking zoals tapijt, design-PVC, linoleum, vinyl en kurk.

Topprestaties vergen topproducten

Lecol selecteerde een vijftal internationaal vooraanstaande merken. Samen vormen zij een compleet aanbod voor de installatie, afwerking, renovatie en het onderhoud van verschillende vloertypen.

Voor meer informatie of vragen, neemt gerust contact met ons op of bezoek de webshop.