Top
Image Alt

Werken met PU-producten.

  |  Lecol   |  Werken met PU-producten.

BELANGRIJK NIEUWS OVER WERKEN MET PU-PRODUCTEN IN DE TOEKOMST.

Alle professionele gebruikers die PU-producten toepassen moeten uiterlijk 24 augustus 2023 opgeleid en gecertificeerd zijn voor het veilig werken met deze producten! Wat betekent dit precies voor jou? Hoe gaan wij je daarbij helpen? En welke alternatieven hebben wij beschikbaar? Je leest het allemaal hier.

HOE WERKT EEN PU-PRODUCT en welke richtlijn komt er?

Hier lees je hoe PU-producten werken en welke nieuwe richtlijn er vanuit REACH aan gaat komen. De bedoeling van deze richtlijn is namelijk om de gezondheid van mens en milieu beter te beschermen tegen risico’s van chemische stoffen. Voor jou als professioneel gebruiker van PU-lijmen betekent dit dat je uiterlijk 24 augustus 2023 opgeleid en gecertificeerd moet zijn voor het veilig werken met deze producten. Voor meer specifieke informatie, lees verder.

 

DE PU-PRODUCTEN VAN WAKOL BLIJVEN GEWOON LEVERBAAR, maar WE HEBBEN ook UITSTEKENDE VEILIGERE ALTERNATIEVE PRODUCTEN BESCHIKBAAR.

Mocht je op dit moment met PU-producten werken dan is het handig nu al na te denken over de toekomst. Wil ik bijvoorbeeld gaan investeren in trainingen en certificaten? Belangrijk om te weten is dat Lecol een aantal hoogwaardige producten van WAKOL in het assortiment heeft die vrij van diisocyanaten zijn, waarmee je nog veiliger kunt werken en waarbij geen opleidingen en certificaten nodig zijn. Daarnaast bieden deze producten nog tal van andere voordelen waarover wij je graag informeren. Wil je weten om welke producten het gaat en welke alternatieven er zijn? Lees dan verder.

 

VEELGESTELDE VRAGEN.

Een overzicht met allerlei vragen die van belang zijn, zoals wat te doen als je wederverkoper/distributeur bent. Of wanneer gaat deze richtlijn in? Blijven PU-lijmen leverbaar? Hoe zit het met de etikettering? En waar kan ik terecht met mijn andere vragen? Je leest het allemaal onder dit kopje door op de blauwe button LEES MEER te klikken.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of wil je graag advies of meer informatie over onze
WAKOL-MS-producten? Neem dan contact op met Lecol of download de volledige brochure. Wij helpen je graag verder, NO MATTER WHAT! 

 

 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM