Top
Image Alt

Lecol training | Vloerherkenning & Voorzorgsmaatregelen | PPC ANTWERPEN

  |  België   |  Lecol training | Vloerherkenning & Voorzorgsmaatregelen | PPC ANTWERPEN

LECOL LEERT JE ALLES OVER VLOERHERKENNING & VOORZORGSMAATREGELEN BIJ PPC ANTWERPEN!

De ondervloer is het fundament van elke vloer, en het begrijpen ervan is essentieel voor het succesvol installeren van vloeren zoals parket of PVC. Wij nodigen je uit om jouw kennis over ondervloeren te verreiken tijdens de training Vloerherkenning en Voorzorgsmaatregelen. En deze training geven wij nu ook voor het eerst in Antwerpen!

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • De belangrijkste fundamenten: ontdek waarom een solide ondervloer cruciaal is.
  • Herkenning van geschikte ondervloeren: leer hoe je de ondervloer kunt beoordelen en snel kunt bepalen of deze klaar is voor verdere stappen, of dat er voorbereidingen nodig zijn.
  • Probleemoplossing: bespreek hoe je kunt omgaan met problemen zoals vochtige of instabiele vloeren. Leer effectieve oplossingen en voorkom problemen voordat ze zich voordoen.

Of je nu een ervaren vakmens bent of net begint in de wereld van vloerinstallatie, onze training biedt waardevolle inzichten en praktische kennis die je direct kunt toepassen. Met de kennis die je tijdens deze training opdoet, ben je beter voorbereid en kun je problemen voorkomen voordat ze zich voordoen.

Lecol staat klaar om vakmensen verder te helpen met de juiste kennis en expertise. Word een meester in vloerherkenning en voorzorgsmaatregelen en verbeter je vloerinstallatievaardigheden!

 

______________________________________

BORG TRAININGEN

De training word gegeven bij PPC Antwerpen Wilrijk en het  ‘symbolische’ bedrag van €50 word berekend om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen én om te voorkomen dat we etenswaren moeten weggooien. Deze borg wordt uiteraard volledig terugbetaald nadat je hebt deelgenomen aan de door jou gekozen masterclass of training.

We begrijpen dat plannen soms kunnen veranderen, en daarom bieden we ook annuleringsmogelijkheden aan. We hopen echter dat dit niet nodig zal zijn. Mocht je je inschrijving willen annuleren, dan kan dit tot 48 uur voor aanvang van de masterclass of training. Als je binnen 48 uur voor aanvang annuleert, wordt de borg niet terugbetaald. We vertrouwen op je begrip en medewerking in deze kwestie.

Laat deze kans niet liggen! En schrijf je HIER IN. 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM