Top
Image Alt

Parket en vloerverwarming is een prima match!

  |  Lecol   |  Parket en vloerverwarming is een prima match!

Parket op vloerverwarming roept soms vragen en twijfels op. Met de juiste keuzes en aanpak is parket op vloerverwarming geen enkel probleem en zelfs een ideale combinatie! Dit alles is te lezen op de onlangs gelanceerde zeer uitgebreide website.

EEN COMFORTABELE EN DUURZAME MATCH!

De meeste parketsoorten gaan uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming. Op deze website staat alles wat je over parket en vloerverwarming wilt weten.

✔ Alle geschikte parket- en houtsoorten.
✔ Vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties.
✔ Overzicht van gekwalificeerde vakmensen.

De informatie is zowel voor particulieren als ook voor bouwers, designers en installateurs van vloerverwarming en parket. De informatie op deze website is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de meeste leveranciers van vloerverwarming, producenten van parket en leveranciers van parketlijm en parket afwerkmiddelen in Nederland.

KEURMERK

Samen met vloerverwarmingspecialisten ontwikkelde Lieverdink een nieuwe standaard als het gaat om leggen van parket op vloerverwarming. Een standaard die door steeds meer parketspecialisten in Nederland en België omarmd wordt. Dealers die verstand hebben van parket op vloerverwarming kunnen dit aantonen middels een specifiek certificaat en keurmerk. Zo ook Lecol.

glossy over vloerverwarming

Ook is er een gave en zeer handige glossy om vooral de consument te overtuigen dat de combinatie van een houten vloer met vloerverwarming echt kan! Hiervoor heeft Lecol een leuk en nuttig stuk geschreven. Een glossy om vooral de consument te overtuigen dat de combinatie van een houten vloer met vloerverwarming echt kan!

In combinatie met onze producten kan een houten vloer perfect gelegd en afgewerkt worden zonder enige kopzorgen op dat moment, en in de toekomst. Zo dat-ie 10, 20, nee zelfs 30 jaar lang mee kan. Kies dan wel voor een vakparketteur, iemand die er echt verstand van heeft!

 

 

ParketMagazine

ParketMagazine: alles over vloerverwarming in combinatie met een houten vloer.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM