Top
Image Alt

Glossy over vloerverwarming!

  |  Lecol   |  Glossy over vloerverwarming!

Parket op vloerverwarming roept soms vragen en twijfels op. Met de juiste keuzes en aanpak is parket op vloerverwarming geen enkel probleem en zelfs een ideale combinatie! Dit alles is te lezen in het nieuwe ParketMagazine waarvoor Lecol een leuk en nuttig stuk heeft geschreven. Een gave en zeer handige glossy om vooral de consument te overtuigen dat de combinatie van een houten vloer met vloerverwarming echt kan!

In combinatie met onze producten kan een houten vloer perfect gelegd en afgewerkt worden zonder enige kopzorgen op dat moment, en in de toekomst. Zo dat-ie 10, 20, nee zelfs 30 jaar lang mee kan. Kies dan wel voor een vakparketteur, iemand die er echt verstand van heeft!

 

 

KEURMERK

Samen met vloerverwarmingspecialisten ontwikkelde Lieverdink een nieuwe standaard als het gaat om leggen van parket op vloerverwarming. Een standaard die door steeds meer parketspecialisten in Nederland en België omarmd wordt. Dealers die verstand hebben van parket op vloerverwarming kunnen dit aantonen middels een specifiek certificaat en keurmerk. Zo ook Lecol.

.

ParketMagazine

ParketMagazine: alles over vloerverwarming in combinatie met een houten vloer.