Top
Image Alt

Maak deel uit van ons team!

  |  Lecol   |  Maak deel uit van ons team!

Maak deel uit van ons team als vertegenwoordiger in België!

Zie jij jezelf wel werken in onze organisatie als vertegenwoordiger in België? En ben jij die topper die onze producten voor de installatie, afwerking, renovatie en onderhoud van vloeren gaat vermarkten in België? Bekijk dan snel de vacature via onderstaande link en laat van je horen.

 

VACATURE VERTEGENWOORDIGER IN BELGIE

 

Werken bij Lecol betekent deel uitmaken van “the winning team”. Een team van experts dat prima op elkaar is ingespeeld. Zij gaat uitsluitend op de finish af om te winnen, met enthousiasme, kracht en souplesse. Tevens staat werken bij Lecol voor werken in een prettige informele omgeving en mede inhoud geven aan een zeer klantgericht en succesvol concept. Als onderdeel van Maiburg doen we dat met inmiddels zo’n 100 collega’s.

Om deze dagelijkse teamprestatie te bevorderen, probeert Lecol een stimulerende werkomgeving te creëren, waarin onder andere de kwaliteiten van de (individuele) werknemers optimaal tot hun recht komen en er ruimte is voor zelfontplooiing. Lecol is een zeer platte organisatie waarin de communicatielijnen kort zijn. Iedereen draagt binnen Lecol zijn/haar verantwoordelijkheden en krijgt de ruimte om zijn/haar functie op persoonlijke wijze gestalte te geven. De ontwikkeling van medewerkers binnen Lecol is dan ook zeer afhankelijk van de eigen inzet en creativiteit in de functie.

Vacature vertegenwoordiger in België