Top
Image Alt

Geef gas met Lecol tijdens de InCoDa

  |  Lecol   |  Geef gas met Lecol tijdens de InCoDa

Na 36 jaar was afgelopen weekend eindelijk de F1 terug in ons land. En waar iedereen op hoopte, is ook echt gebeurd: Max zet de Dutch Grand Prix 2021 op zijn naam! Nationale trots heerst. Hij heeft flink gas gegeven. En laten we nu net dat met Lecol ook gaan doen tijdens de Interieur Collectie Dagen 2021 die komend weekend van start gaat. Doe je mee?

Op onze stand (nr 719) kom je terecht in een oase van… snelheid. Met onze duurzame topproducten van Wakol, Loba, Lägler en Sia is het sneller werken, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeboet en je nog steeds dat perfecte eindresultaat hebt. Met alle onderstaande producten werk je sneller, kost het dus minder tijd, waardoor je geld bespaart. Allemaal voordelen voor jou als parketteur of vloerenlegger.

  1. WAKOL MS330 Silaan voorstrijkmiddel: supersnel vochtscherm is slechts 1 laag
  2. WAKOL Z610 Egaliseermiddel: al na 6 uur een super strakke vloer met dit zeer goed vloeiende egaliseermiddel
  3. LOBA 2K InvisibleProtect AT: de snelste onzichtbare parketlak door het 2-laags systeem
  4. Lägler Trio i.c.m. sianet: nieuw schuursysteem waarmee je een nog mooier schuurbeeld creëert; met name bij donker ingekleurde vloeren zie je duidelijk dat verschil.

Met onze producten heb je, net als Max, goud in handen. Tijdens de beurs praten we je graag persoonlijk bij en overtuigen we je van deze topproducten, maar via de linken kun je ook al een kijkje nemen op onze website voor meer informatie over onze snelheidsduivels.

Ervaar zelf de snelheid in de Red Bull F1 race simulator

En als je aan snelheid denkt, waar denk je dan ook aan? Inderdaad, aan racen. Nu helemaal hot natuurlijk, Kom die snelheid eens ervaren in onze Red Bull F1 race simulator en laat jouw racetalenten zien! Waan je in de wereld van Max Verstappen. Gas erop! Een unieke ervaring. Bovendien zijn er leuke Max-prijzen te winnen voor de snelste coureurs onder jullie. Wil je zeker zijn van een plekje op het moment dat het jou het beste uitkomt? Schrijf je dan hier in voor een tijdslot via de button. Spontaan de stand op wandelen mag natuurlijk ook. Houd onze socials goed in de gaten voor de laatste informatie omtrent de beurs, de tussen- en eindstand en de te winnen prijzen.

Wij zien jullie graag op 12, 13 of 14 september in onze stand voor een gezellige ontmoeting en ga ook voor een wedstrijdje racen! Via onderstaande link kun je je gratis registeren voor de beurs.

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM