Top
Image Alt

Cursus Krasvrij Schuren: Meld je aan!

  |  Lecol   |  Cursus Krasvrij Schuren: Meld je aan!

Steeds meer vloeren worden ingekleurd (met een olie of een lak). Doordat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren, is de kwaliteit van het schuren echter veel kritischer en essentiëler geworden. Lecol heeft nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld op basis van schuren met de Lägler Trio waarbij je schuurkrassen echt vrijwel helemaal kunt voorkomen. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier! Leer het zelf en neem deel aan de cursus Krasvrij schuren.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Onder begeleiding van onze deskundigen leer je tijdens deze cursus hoe je krasvrij kunt schuren. Naast een stuk theorie over verschillende schuurmachines, schuurmaterialen en productkennis gaan we een groot deel van de dag invullen met praktijk. “Ja, maar zo doe ik het altijd” horen we vaak. Toch gaan we bezwaren en onzekerheden wegnemen en risico’s uitsluiten. Aan het einde van de dag ga jij als gecertificeerd vakman de deur uit. Zonder een goed geschuurde vloer is er namelijk geen perfect eindresultaat.

We beginnen rond 9.30u met een kop koffie. Daarna zal de dag bestaan uit afwisselend theorie en vooral praktijk waarbij alle belangrijke hoofdbrekers van krasvrij schuren aan bod komen. Tevens zul je zelf kunnen ervaren hoe een Lägler Trio werkt. Het is echter wel essentieel dat je al werkt of gaat werken met een Lägler Trio. Alleen dan kunnen we de garantie van een krasvrij eindresultaat geven. Na afloop kun je jezelf dus als professioneel en gecertificeerd vakman profileren in de markt.Tussentijds zullen we voldoende pauzes houden en voor een lunch wordt gezorgd. Rond 16.00u sluiten we de dag af en ben je – met een certificaat op zak – een meerwaarde voor je klanten.

GEINTERESSEERD?

We geven cursussen vanaf september. Exacte data volgen nog, maar een datum kan ook in overleg voor een grotere groep. Bel of mail Pieter Pruyn voor meer informatie: pieterpruyn@lecol.nl / 0416 566 541. Groepen kunnen bestaan uit ca. 8 personen. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- excl. BTW. Lunch is hierbij inbegrepen. Tevens ontvang je een certificaat, en nog een voucher t.w.v. € 75,-

 Download flyer

Deze cursus zal worden gegeven in het Lecol Opleidingscentrum in Waalwijk.