Top
Image Alt

Lakken houten vloer

  |  Lakken houten vloer

Loba-lakken

LOBADUR® Viva en LOBADUR® EasyFinish zijn ééncomponenten lakken. Deze slijtvaste lakken zijn direct klaar voor gebruik. LOBADUR® EasyFinish blinkt uit door zijn slijtvastheid. Beide lakken zijn verkrijgbaar in een matte of halfmatte versie. LOBADUR® EasyFinish is ook nog verkrijgbaar in een glanzende versie.

LOBADUR® Duo is een tweecomponenten lak. Deze zeer slijtvaste polyurethaan lak heeft een hoge chemicaliënresistentie. Geschikt voor intensief gebruikte vloeren. Verkrijgbaar in een extra matte, matte of halfmatte versie.

LOBADUR® 2K InvisibleProtect A.T. is een unieke tweecomponenten lak. Deze zeer slijtvaste polyurethaan lak is zonder grondlak toe te passen en is dus een tweelaagssysteem. Het kleureffect is gelijk aan de originele kleur van het hout. Dit wordt nog versterkt door het natuurlijke en het extreem matte effect. Deze lichte kleur past uitstekend in moderne interieurs.

LOBADUR® Supra is een tweecomponenten lak op basis van keramische technologie. Dit betekent extreem slijt- en krasvast met een zeer hoge chemicaliënresistentie. Deze lak gebruik je in situaties waar alleen de allerbeste finish voldoet. Verkrijgbaar in een semi matte of halfmatte versie.

LOBADUR® WS EasyFinish

lobadur ws easyfinish

LOBADUR® WS 2K Duo

lobadur ws 2k duo

LOBADUR® WS EasyPrime

lobadur ws easyprime

LOBADUR® 2K Invisible Protect AT

Loba_invisibleprotect

LOBADUR® HS 2K Intensive AT

lobadur hs 2k intensive

LOBADUR® WS 2K Supra AT

lobadur ws supra at

LOBASOL® Voorkleuring PreTone

lobadur pretone

LOBADUR® Viva Mat - 5 LTR

lobadur ws viva

LOBADUR® HS 2K IntensiveColor AT

lobasol hs 2k intensivecolor

Lakken

De laksystemen van de LOBADUR®-lijn imponeren door een breed scala aan toepassingen: ze zijn geschikt voor vloeren met normale tot zelfs zware slijtage, voor een matte of glanzende look en voor gekleurde vloeren. LOBADUR®-grondlakken zijn gemakkelijk en veilig aan te brengen, zonder aanzetten, en bieden de hoogste kwaliteit.

Grondlakken en kleurbeitsen

De watergebaseerde grondlak LOBADUR® EasyPrime is een zeer veilige keuze. Geschikt voor bijna alle houtsoort geeft deze grondlak een aanzetloos eindresultaat. Hij is uniek in de markt. Het product droogt snel en geeft een neutrale kleur aan het hout.

LOBADUR® HS 2K Intensive A.T. is een oliegebaseerde grondlak. Deze grondlak geeft een diepere kleur aan het hout, zoals bij traditionele en geoliede vloeren en kan eenvoudig aanzetloos aangebracht worden. Naast de transparante versie is de LOBADUR® HS 2K IntensiveColor A.T. verkrijgbaar in 12 moderne kleurvarianten (Classic Grey, Chalk, Ebony, Golden Oak, Weathered Oak, Special Walnut, Sedona Red, Provincial, Mesquite Red, Jacobean, Gunstock, Country White). Als je nog verder wilt gaan, zijn er talloze kleurcombinaties te maken door eerst een laag LOBASOL® PreTone aan te brengen. Deze watergekleurde beits is verkrijgbaar in 5 kleurtinten; white, brown, black, steel en mocha. De kleur van de grondlak kan op deze wijze verdiept worden of er kan juist een contrast tussen twee verschillende kleuren gecreëerd worden.

Beide LOBADUR®-grondlakken kun je aflakken met alle LOBADUR®-lakken, doorgaans in twee lagen. Ze zijn geschikt voor bijna alle gangbare houtsoorten die gebruikt worden in de vloerenindustrie behalve Kambala/Iroko. Raadpleeg de houtsoortenlijst voor grondlakken en lakken.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM