Top
Image Alt

Lakken flexibele vloerbedekking

  |  Lakken flexibele vloerbedekking

Lakken flexibele vloerbedekking met loba

Voor het lakken van een flexibele vloerbedekking biedt Loba de LOBADUR® 2K UltraElastic Extra Mat aan. Dit is een 2-componenten polyurethaan lak op waterbasis. De lak is geschikt voor zeer intensief belopen vloeren. De lak onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, een zeer hoge slijtweerstand en een uitstekende chemicaliënbestendigheid.

De 2K UltraElatic lak is geschikt voor flexibele vloerbedekkingen zoals, PVC, PVC Design vloeren, linoleum en niet gevulkaniseerd rubbergranulaat (EPDM).

Vaak hebben deze vloerbedekkingen open, niet beschermde voegen, wat als minder hygiënisch ervaren wordt. Door het lakken van deze vloeren worden deze voegen afgesloten, waardoor deze vloeren gemakkelijker te reinigen zijn. Ook kan er op deze wijze een glanzende vloer getransformeerd worden naar een mooie extra matte uitstraling.

Vaak is, na het uitvoeren van een voorbehandeling, het aanbrengen van slechts één laklaag voldoende. Bij zeer intensief belopen ruimtes adviseren wij om na de eerste laklaag tussen te schuren, voordat je een tweede laag aanbrengt.

LOBADUR® 2K UltraElastic Extra mat

Loba_ultraelastic

LOBADUR® 2K UltraElastic is een 2-componenten polyurethaanlak voor elastische vloerbedekkingen op waterbasis voor een bijzonder hoge belasting. 2K UltraElastic sluit met zijn hoog-slijtvaste beschermlaag open voegen en maakt reiniging gemakkelijk en efficiënt. Elastisch, uitstekende chemicaliën- en slijtweerstand.

Deze lak is geschikt voor linoleum-, pvc-, cv- en designvloerbedekkingen met gladde of licht gestructureerde resp. gestanst oppervlak. Eveneens geschikt voor niet-gevulkaniseerd rubbergranulaat (EPDM).

Voor meer informatie of vragen, neemt gerust contact met ons op! 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM