Top
Image Alt

LIVE: borstelen met de TRIO

  |  Lägler   |  LIVE: borstelen met de TRIO

Structuur aanbrengen met de Lägler TRIO: nu live te zien!!

De Lägler TRIO drieschijfsmachine kan nu nóg meer! Met de speciaal voor de TRIO ontworpen borstelschijven kun je in een mum van tijd mooie en uitgesproken oppervlakken creëren. Na een eenvoudige montage van de borstelset borstel je in een handomdraai de houten vloer, ook dicht tegen de muur. Dit geeft de gehele houten vloer een rustieke uitstraling. Afhankelijk van de houtsoort en de gewenste te creëren diepte kunnen er 3 type borstels worden gebruikt: nylon, messing en roestvrij staal. Dit zorgt gegarandeerd voor vloeren die inspireren!

LIVE DEMO VAN HET BORSTELEN MET DE TRIO

Wil je eens live een demonstratie zien? Log dan dinsdag 20 april om 10.00u of om 16.00 uur in en zie hoe het werkt! Lägler zal gedurende een uurtje het schuren met de TRIO en de borstels demonstreren (in het Duits) en Lecol-specialist Stephan Berckmans zal hen bij staan en indien nodig als tolk fungeren. Ook kunnen er tijdens en achteraf vragen gesteld worden. Dus live en ook nog eens interactief!

Denk je nu leuk, maar ik ben dan gewoon aan het werk! Begrijpen we, maar je hoeft hiervoor ook zeker niet thuis te blijven. Je kunt heel gemakkelijke inloggen met je mobiel waar je ook bent en zo live de demo volgen en eventueel vragen stellen aan en/of chatten met ons.

VIDEO’S BORSTELEN MET DE TRIO

Bekijk ook alvast eens deze video’s over het borstelen met de Lägler TRIO:

 

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM