Top
Image Alt

Lägler Trio

  |  Lägler Trio

TOPKWALITEIT DRIESCHIJFS SCHUURMACHINE met Lägler Trio.

In ons assortiment hebben we al jaren de beste machines die geschikt zijn om parket te schuren en/of te boenen, maar ook om egaline en tegelvloeren te schuren. Het is belangrijk om steeds de juiste machine te kiezen om het beste schuurresultaat te behalen. Hier lichten we de Lägler Trio eruit.

Lägler Trio DRIESCHIJFSMACHINE (+ LED-LAMP)

Deze schuur-/polijstmachine heeft drie aangedreven schijven die in rubberlagers zitten, zodat ze mooi over de vloer bewegen. Met een diameter van 203 mm per schijf en een totale diameter van 460 mm kan je met deze machine overal werken, ook in een hal of smalle doorgang. De stofzuigunit zit direct vast aan de machine en garandeert een minimum aan stof (lees stofvrij). Deze machine is makkelijk uit elkaar te halen, zodat je een extra gewicht van 8 kg hebt, een stofzuigunit van 24 kg en een schuureenheid van 54 kg. Het gaat dus ook hier om een zware machine van 78 kg, maar dit is dan ook de reden waarom hij zo goed is in zijn werk. Belangrijk, hij schuurt tot op 30 mm van de muur. Het is een absolute must have voor elke praktisch ingestelde en professionele parketteur.

Voor het oog krasvrij schuren met Sianet

Steeds meer vloeren worden namelijk ingekleurd (met een olie of een lak). De kwaliteit van het schuren is daardoor veel kritischer en essentiëler geworden. Waarom? Omdat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren. Wij hebben nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld op basis van schuren met de Lägler Trio in combinatie met sianet waarbij je schuurkrassen echt vrijwel helemaal kunt voorkomen. Je creëert een nog mooier schuurbeeld en met name bij donker ingekleurde vloeren zie je duidelijk dat verschil. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier!

 

Heb je een specifieke vraag en overleg je liever persoonlijk, neemt gerust contact met ons op! 

 

Ook is het mogelijk om een demo aan te vragen via onze technische man Rob van der Kruk. 

Hij zal je aan de hand nemen in onze praktijkruimte. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om met deze machine te werken.

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM