Top

Houten vloer onderhouden

Houten vloer onderhouden wanneer u uw vloer afwerkt met een LOBADUR® watergedragen lak of een LOBASOL® impregneerolie of hardwaxolie. Het gebruik van de juiste onderhoudsproducten voor houten vloeren van het grootste belang is om de bescherming en de hoogwaardige uitstraling zoveel mogelijk te behouden. Met de LOBACARE® vloeronderhoudsproducten heeft Loba een compleet systeem voor de nazorg van uw houten vloeren.

PRODUCTEN VOOR GELAKTe HOUTEN VLOEREN

Lobacare_cleanerLobacare_careremoverDe LOBACARE® Cleaner is een milde reiniger op waterbasis voor het dagelijks onderhoud en de reiniging van de houten vloer.

De LOBACARE® CareRemover is voor situaties waar een intensievere reiniging nodig is. Denk aan extreme vervuiling of het verwijderen van residu opbouwlagen. Eventueel één keer per jaar grondig reinigen met CareRemover, daarna weer doorgaan met uw dagelijkse reiniging met LOBACARE® Cleaner.

Lobacare_parkettcareLobacare_V6_finishVerschillende polijstproducten zijn ook beschikbaar om de laklaag te beschermen, bijv. watergedragen lak voor hout. LOBACARE® Parkettcare is een poetsmiddel op acrylbasis dat ook kan worden verwijderd. Het geeft een semi-glanzend effect.

Voor zeer intensieve vloeren is er de LOBACARE® V6 Finish. Deze polyurethaan polish biedt de best mogelijke bescherming die er is. Verkrijgbaar in mat en glanzend.

PRODUCTEN VOOR HOUTEN VLOEREN BEHANDELD MET IMPREGNERENDE OLIE

Lobacare_parkettoilDe LOBACARE® Cleaner is een milde reiniger op waterbasis voor het dagelijkse vloeronderhoud. 10:1 mengverhouding met water (10 delen water op 1 deel LOBACARE® Cleaner)

De LOBACARE® Parkett Zeep is uitstekend geschikt voor het verwijderen van extreme vervuiling. Bij gebruik in een agressievere mengverhouding is het mogelijk om te reinigen met Parkett Soap en vervolgens een extra laag impregneerolie aan te brengen.

De LOBACARE® Parkett Oil is een onderhoudsproduct voor vloerolie, het meest geschikte product om de geoliede vloer te beschermen.

PRODUCTEN VOOR HOUTEN VLOEREN BEHANDELD MET HARDWAXOLIE

Lobacare_parkett_soapDe LOBACARE® Cleaner is een milde reiniger op waterbasis voor het dagelijkse vloeronderhoud. 10:1 mengverhouding met water (10 delen water op 1 deel LOBACARE® Cleaner)

De LOBACARE® Parkett Zeep is uitstekend geschikt voor het verwijderen van extreme vervuiling.

De LOBACARE® NatureWax is het meest geschikte product om de geoliede vloer te beschermen. LOBATOOL® SprayMop

houten vloer onderhouden

LOBATOOL® SprayMop

Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van parket-, hardhout- en kurkvloeren. Ook uitstekend geschikt voor laminaat, PVC, linoleum, rubber en designvloeren, evenals voor tegel- en steenvloeren en alle waterbestendige oppervlakken.

  • Snelle en eenvoudige reiniging, geen emmer nodig
  • Praktische mop met geïntegreerd sproeisysteem
  • Geen overtollig vocht meer op de vloer
  • Kostenbesparend en milieuvriendelijk door gebruik van geconcentreerde reiniger

Inhoud

  • SprayMop (2-delige steel, SprayMop frame)
  • LOBATOOL Microvezel mopkop (wasbaar op 60°C)
  • Navulbaar reservoir voor reinigingsoplossing
  • LOBACARE® Navulling 250 ml (geconcentreerde reiniger voor 4 liter reinigingsoplossing)

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM