Top
Image Alt

Cursus Krasvrij schuren.

  |  Cursus Krasvrij schuren.

CURSUS KRASVRIJ SCHUREN.

Heb jij ook behoefte aan beter leren schuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij delen graag onze kennis met betrekking tot het schuren met je en hebben dan ook weer nieuwe data ingepland voor het geven van de cursus Krasvrij Schuren.  

Een perfect eindresultaat? Begin met goed schuren!

Steeds meer vloeren worden ingekleurd (met een olie of een lak). De kwaliteit van het schuren is daardoor veel kritischer en essentiëler geworden. Waarom? Omdat de kleurpigmenten de schuurkrassen van het schuurwerk accentueren. Wij hebben nu een geheel nieuw schuursysteem ontwikkeld op basis van schuren met de Lägler Trio in combinatie met sianet waarbij je schuurkrassen echt vrijwel helemaal kunt voorkomen. Je creëert een nog mooier schuurbeeld en met name bij donker ingekleurde vloeren zie je duidelijk dat verschil. Zo wordt de kostbare houten vloer nog veel mooier! Leer het zelf en neem deel aan de cursus Krasvrij schuren.

Waarom cursus krasvrij schuren volgen?

Hieronder kun je zien wat het effect is van krasvrij schuren. Op de rechter foto zijn duidelijke krassen te zien, in tegenstelling tot de linker foto, dit is nadat het lak goed is ingetrokken.

krasvrij-schuren

WAT JE KUNT VERWACHTEN.

Onder begeleiding van onze deskundigen leer je tijdens deze cursus hoe je (voor het blote oog) krasvrij kunt schuren. Naast een stuk theorie over verschillende schuurmachines, schuurmaterialen en productkennis gaan we een groot deel van de dag invullen met praktijk. “Ja, maar zo doe ik het altijd” horen we vaak. Toch gaan we bezwaren en onzekerheden wegnemen en risico’s uitsluiten. Aan het einde van de dag ga jij als gecertificeerd vakman de deur uit. Zonder een goed geschuurde vloer is er namelijk geen perfect eindresultaat.

We beginnen rond 9.30u met een kop koffie. Daarna zal de dag bestaan uit afwisselend theorie en vooral praktijk waarbij alle belangrijke hoofdbrekers van krasvrij schuren aan bod komen. Tevens zul je zelf kunnen ervaren hoe een Lägler Trio werkt. Het is echter wel essentieel dat je al werkt of gaat werken met een Lägler Trio. Alleen dan kunnen we de garantie van een krasvrij eindresultaat geven. Na afloop kun je jezelf dus als professioneel en gecertificeerd vakman profileren in de markt.Tussentijds zullen we voldoende pauzes houden en voor een lunch wordt gezorgd. Rond 16.00u sluiten we de dag af en ben je – met een certificaat op zak – een meerwaarde voor je klanten.

GEINTERESSEERD?

Tot begin 2020 hebben we al vele groepen mogen ontvangen voor de cursus Krasvrij schuren. Hiermee is de markt al weer zo’n 100 vakparketteurs rijker die nu weten hoe je echt (op het blote oog) krasvrij kunt schuren. Jij wil dat vast ook! Het kan namelijk altijd beter. Twijfel jij nog om deel te nemen? Ga naar de pagina Cursus Krasvrij schuren om te weten waarom jij als vakparketteur deze cursus echt niet mag missen! Wij helpen namelijk graag vakmensen zoals jij vooruit. Check vervolgens je agenda en meld je aan voor een van onderstaande nieuwe data::

  • vrijdag 11 november 2022
  • vrijdag 18 november 2022

Voor een grotere groep binnen een bedrijf kan een datum ook in overleg. Bel of mail in dat geval Pieter Pruyn voor meer informatie: pieterpruyn@lecol.nl / 0416 566 541. Groepen kunnen bestaan uit maximaal 7 personen. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- excl. BTW per persoon. Lunch is hierbij inbegrepen. Tevens ontvang je een certificaat, en nog een voucher t.w.v. € 75,- te besteden aan Lecol-artikelen. Deze cursus zal worden gegeven in onze eigen LOC-hal, het Lecol Opleidingscentrum, in Waalwijk.

 

 Download flyer