Top
Image Alt

Consument

  |  Consument

Lecol Care: onderhoud van een houten vloer, parket of PVC

Bescherming van je waardevolle bezit!
Om de uitstraling van je houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is – naast vakkundige installatie en afwerking – goed onderhoud een belangrijke vereiste. Dit staat overigens niet voor veel en zwaar werk, maar voor gericht onderhoud met gebruik van juiste onderhoudsproducten. Hiermee maak je jouw houten vloer tot een waardevol bezit voor het leven. Al meer dan 40 jaar is Lecol actief met het ontwikkelen van producten voor bescherming, reiniging en onderhoud van houten vloeren en parket. Daarbij stelt Lecol zich ten doel kwaliteitsproducten aan te bieden welke optimale bescherming bieden en tevens de kleur en structuur van de vloer de juiste finishing touch geven. Lecol beschikt dan ook over het juiste assortiment van 100% watergedragen onderhoudsmiddelen voor je vloer. Download hieronder de flyer Alles over het onderhoud van houten vloeren. In deze flyer vind je een handig overzicht van ons assortiment onderhouds- en reinigingsmiddelen voor lak-, olie-, was-, laminaat- en pvc-vloeren en de bijbehorende hulpmiddelen.

ASSORTIMENT

Eenvoud en gemak staan centraal in de samenstelling van de Lecol-onderhoudslijn. Zo is er bewust voor gekozen om de productrange af te stemmen op de meest voorkomende vloerafwerkingen binnen de parketwereld. Voor elk type vloerafwerking tref je één of meerdere reinigings- en onderhoudsproducten aan. Klik op de button hiernaast om te zien welk product nodig is voor welke behandeling op welke type vloer.

TIPS & ADVIEZEN

Wanneer en hoe vaak je jouw houten vloer moet reinigen en onderhouden is met name afhankelijk van hoe intensief de vloer wordt gebruikt. De type afwerking kent ook zijn eigen onderhoud, want een was- en een olievloer vragen in het eerste half jaar wat meer aandacht dan een gelakte vloer. Na verloop van tijd zijn echter met name je gezinssituatie en leefgewoonte bepalend voor de benodigde frequentie van reiniging en onderhoud. Klik op de button hiernaast voor enkele tips & adviezen voor het beste onderhoud van je vloer.

WAAR TE KOOP

Als groothandel leveren wij NIET aan consumenten. Omdat we je toch graag willen helpen aan onze producten verwijzen je naar het overzicht van de parketwinkels die onze Lecol-onderhoudsproducten verkopen. Klik op de button hiernaast en vindt de parketwinkel bij jou in de buurt.

CONTACT

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten en diensten. Toch kan het zijn dat je nog vragen of opmerkingen hebt. In dat geval staan wij uiteraard graag voor je klaar. Klik op de button om naar onze contactpagina te gaan.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM