Top
Image Alt

Connected Systems.

  |  Connected Systems.

Topprestaties vergen topproducten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met Connected Systems hebben we een systeemgarantie (opgezet door Wakol en Loba) dat staat voor gegarandeerd het beste eindresultaat.

Wakol is de producent van systemen voor de installatie van lijmen, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en reparatiemiddelen voor houten vloeren, vloerbedekking en flexibele vloerbedekking.

Loba is de producent van systemen voor de afwerking en onderhoud van houten vloeren, kurkvloeren en PVC-vloeren.
Deze twee producenten werken al meer dan 20 jaar zeer succesvol samen en zijn sinds 2 jaar gefuseerd.

waar staat connected systems voor

  • Optimaal op elkaar afgestemde producten
  • Maximale zekerheid gedurende de verwerking
  • Uitsluiten van chemische reacties tussen de lak/olie en de lijm
  • Voorkomt donkere voegen
  • Een gegarandeerd systeem van succesvol geteste producten

gegarandeerd zekerheid door perfecte afstemming van producten.

De laatste jaren zijn de MS polymeer parketlijmen steeds populairder geworden. Deze ééncomponent parketlijmen zijn zeer eenvoudig in gebruik en vriendelijk voor mens en milieu. De meeste van de MS polymeer parketlijmen zijn meer of minder flexibel ingesteld door de toevoeging van weekmakers aan deze producten. Deze weekmakers kunnen migreren en een ongewenste chemische reactie aangaan met de gebruikte lak of olie van de afwerking van de parketvloer. Dit is het geval bij houten vloeren zonder mes en groef verbinding. Door deze chemische reactie kan de lak of olie aangetast worden, waardoor deze afwerking zacht en plakkerig kan worden. Vuil en stof kunnen zich aan deze plakkerige lak of olie hechten en de voegen in de parketvloeren kunnen zwart aftekenen.

Wakol en Loba hebben hun producten dusdanig op elkaar afgestemd zodat, bij het gebruik van de juiste combinatie van Wakol-parketlijm en Loba-afwerking, deze problemen niet kunnen ontstaan. Download hier de tabel waarin je alle parketlijmen van Wakol en alle lakken en oliën van Loba kunt terugvinden. Zoek daarin de combinatie van parketlijm en afwerking die je wilt toepassen en check of de Connected Systems garantie van toepassing is.

Dus, kies je voor zekerheid, dan kies je voor een combinatie van Wakol-installatieproducten en Loba-afwerkingsproducten. Altijd het beste eindresultaat en ook nog eens gegarandeerd!

   

 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM