Top
Image Alt

Assortiment onderhoud

  |  Assortiment onderhoud

Lecol Care: Assortiment onderhoud vloer

Bescherming van je waardevolle bezit!
Om de uitstraling van je houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is – naast vakkundige installatie en afwerking – goed onderhoud een belangrijke vereiste. Dit staat overigens niet voor veel en zwaar werk, maar voor gericht onderhoud met gebruik van juiste onderhoudsproducten. Hiermee maak je jouw houten vloer tot een waardevol bezit voor het leven. Al meer dan 40 jaar is Lecol actief met het ontwikkelen van producten voor bescherming, reiniging en onderhoud van houten vloeren en parket. Daarbij stelt Lecol zich ten doel kwaliteitsproducten aan te bieden welke optimale bescherming bieden en tevens de kleur en structuur van de vloer de juiste finishing touch geven. Lecol beschikt dan ook over het juiste assortiment van 100% watergedragen onderhoudsmiddelen voor uw vloer. Download hierboven de flyer Alles over het onderhoud van houten vloeren. In deze flyer vindt je een handig overzicht van ons assortiment onderhouds- en reingingsmiddelen voor lak-, olie-, was-, laminaat- en pvc-vloeren en de bijbehorende hulpmiddelen.

OLIEVLOER

Bij een olievloer zorgt de aangebrachte olielaag voor bescherming van het hout. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat de vloer in topconditie blijft. Een beetje aandacht en gebruik van de juiste producten (en hulpmiddelen) zorgen er tevens voor dat de vloer zonder grote inspanningen tevens mooi, schoon en hygiënisch blijft.

LAKVLOER

Bij een lakvloer zorgt de aangebrachte laklaag voor bescherming van het hout. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat deze beschermlaag in topconditie blijft en een lange levensduur van de vloer verzekerd is. Met een beetje aandacht en de juiste producten (en hulpmiddelen) blijft de vloer zonder al te grote inspanningen tevens mooi, schoon en hygiënisch.

WASVLOER

Bij een wasvloer zorgt de aangebrachte was voor bescherming van het hout. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat deze beschermlaag in topconditie blijft en een lange levensduur verzekerd is. Met een beetje aandacht en de juiste producten (en hulpmiddelen) blijft de vloer zonder grote inspanningen tevens mooi, schoon en hygiënisch.

LAMINAATVLOER

Bij een laminaatvloer zorgt een speciale toplaag voor bescherming van het printdecor. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat de vloer schoon en hygiënisch blijft en tevens dat de beschermlaag in topconditie blijft. Dit laatste komt een lange levensduur zeer ten goede.

PVC-VLOER

Ook voor het onderhoud van een PVC-vloer geldt de drietrapsraket ``Dagelijkse`` reiniging, periodiek intensief reinigen en onderhoud.

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM