Top
Image Alt

Applicatiematerialen

  |  Applicatiematerialen

Applicatiematerialen installatie vloeren

Om aan de hoge verwachtingen van jou en je klant te voldoen heeft Lecol in samenspraak met onze partners Wakol en Loba een assortiment met gereedschap samengesteld. Dit om tot het gewenste perfecte eindresultaat te komen. Het brede assortiment van Lecol biedt voor elke toepassing het juiste gereedschap.

Lakrollers

De lakrollers zijn dusdanig getest en goed bevonden om de gewenste hoeveelheid Loba lak per m2 aan te kunnen brengen. Dit geldt ook voor de rollers voor het aanbrengen van de Loba-olie en voor de voorstrijkmiddelen van Wakol.

roller

LIJMKAMMEN

De diverse lijmkammen zijn zo ontwikkeld om de juiste hoeveelheid lijm aan te brengen. Voor de diverse types lijm en de verschillende soorten vloerbedekking hebben we de juiste lijmkam beschikbaar.

lijmkam voor vochtscherm

RAKEL

De Rakel, voor het aanbrengen van egaliseermiddelen, is voorzien van een uitwisselsysteem voor het exact aanbrengen van diverse laagdiktes.

tanding voor rakel

SPRAYMOP

Loba heeft een zeer makkelijk bedienbaar onderhoudstool ontwikkeld, de SprayMop, voor het gemakkelijk aanbrengen van reinigingsmiddel. Voor het aanbrengen van diverse onderhoudsmiddelen is er de polishverdeler.

Loba SprayMob_detail_HR

Voor meer informatie of vragen, neemt gerust contact met ons op! 

VOLG
ONS OP
INSTAGRAM